Ontwikkelen vanuit persoon, rol en systeem

Opdrachten bewegen zich vaak op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeling in de rol/functie en ontwikkeling van het team of de hele organisatie (‘het systeem’). Samen bekijken we welke ontwikkeling op welk aspect nodig is: persoon, rol, systeem of een combinatie daarvan. Ik stap vervolgens aan boord: als (executive) coach, teamcoach, trainer of organisatiecoach.

Persoon raakt vragen als: Wie ben ik? Wat zijn mijn talenten? Wat drijft mij? Wanneer kom ik onder druk? Hoe ga ik om met lastige emoties?

Rol gaat over vragen als: Waar sta ik voor opgesteld? Welk gedrag laat ik zien? Beschik ik over de juiste competenties? Past de rol bij mijn talenten?

Bij Systeem gaat het om de omgeving waar je werkt. Vragen zijn: Waar ben ik onderdeel van? Welke krachtenvelden en patronen zie ik, en hoe hebben deze invloed op mijn eigen gedrag? Wat zijn de omgangsvormen en ongeschreven regels binnen mijn organisatie of mijn team? Hoe bereik ik samen met anderen de benodigde resultaten?

Wil je meer weten over specifieke diensten? Kijk bij training, coaching, teamcoaching of organisatiecoaching. Liever een paar concrete voorbeelden van actuele projecten? Ga dan naar referenties.

 

De handvatten en inspiratie blijven voortleven!

Ireen van Vuuren, Voormalig manager Organisation & Development Brocacef
Lees verder
 
 
 

advies – coaching – training

wij werken o.a. voor

De ambitie is leidinggevenden en teams in organisaties te ondersteunen bij het halen van werkresultaten en hun ontwikkeling te faciliteren, zowel professioneel als persoonlijk. Want resultaat en ontwikkeling gaan voor mij in hand.

 

Interesse?

Schrijf je hier in voor ons bestand