Leren door te ervaren

Een leuke training geven is één. Zorgen dat deelnemers het geleerde toepassen in de werkpraktijk is andere koek. 

Daar betaalt het zichzelf uiteindelijk wel uit. Dus starten we altijd bij de praktijk. Wat is het gewenste functioneren? Hoe ziet dat eruit en hoe kun je daarin experimenteren? We ontwerpen trainingen zo dat ze maximale focus hebben op de praktijk en de context. We werken online waar dat kan bijvoorbeeld voor de overdracht van theorie en offline waar dat moet.

Ik geef samen met een netwerk van ervaren trainers trainingen over de volgende thema’s: (coachend) leidinggeven, invloed uitoefenen, goed in gesprek, emotionele intelligentie, omgaan met krachtenvelden.

De training Goed in Gesprek is inmiddels een doorontwikkelde training. We geven deze training met een netwerk van ervaren gedragstrainers en trainingsacteurs binnen diverse organisaties. De training in de afgelopen zes jaar al door ruim 2500 deelnemers gevolgd in diverse organisaties. Het is een praktisch programma gebaseerd op een herkenbaar gedragsmodel.

Deze training is uitermate geschikt voor organisaties die kiezen voor de goede dialoog over talent, ontwikkeling en prestaties. De training past ook bij organisaties die de klassieke performance management-structuur met jaarlijkse functionerings- en beoordelingsgesprekken achter zich willen laten en geloven in de kracht van het ‘gewone’ goede en eerlijke gesprek. Meer weten? Kijk op de website van Goed in Gesprek.

Interesse?

Schrijf je hier in voor ons bestand