Stilstaan bij jezelf

Vanuit rust en afstand reflecteren op je eigen vraag. Dat helpt om zaken scherper te zien en bewustere keuzes te maken in hoe je met jezelf en je omgeving wil omgaan. Met energieke werkvormen en tussentijdse verwerkingsopdrachten werken we aan resultaten die zowel voor jou als voor de organisatie waarin je werkt relevant zijn. De focus ligt op het ontdekken van je eigen talenten en mogelijkheden in plaats van tekortkomingen. 

Persoonlijke coaching begint altijd met een gesprek waarin we de aanleiding en jouw vraag verkennen. Na dit gesprek leg ik de vraag en het beoogde resultaat vast in een coachcontract/offerte. Een driegesprek met je leidinggevende bij start en afronding van het traject maakt bij voorkeur onderdeel uit van het traject.

Een greep uit de coachingsvragen van het afgelopen jaar:

  • Hoe versterk ik mijn zelfvertrouwen, en doorbreek ik het patroon van perfectionisme waarin ik mezelf soms vastzet?
  • Hoe kan ik mijn collega’s in het buitenland aansturen, terwijl ik niet hun formele leidinggevende ben, en ze niet dagelijks zie?
  • Hoe kan ik minder snel in boosheid vervallen en effectief blijven communiceren als ik – om wat voor reden dan ook – onder druk kom?
  • Ik ben altijd van de ene in de andere baan gerold, maar ik vraag me nu af: waar word ik eigenlijk echt gelukkig van?
  • Ik wil af en toe kunnen sparren met een ‘buitenstaander’ en wat meer afstand nemen van de dagelijkse hectiek. Ik heb niet direct een coachingsvraag, maar zoek een goede gesprekspartner die met mijn zakelijke vraagstukken mee kan denken en niet bang is mij te confronteren.

Ik ben gaan inzien wat van mij was en wat van het systeem

Evelien, Bol.com
Lees verder

Interesse?

Schrijf je hier in voor ons bestand