Ze worden een stukje van je bedrijf

 
Rolf Mars, Directeur Van Gelder Groep B.V. (voormalig lid centrale directie KWS)

Van oudsher was directief leiderschap bij KWS (en in de hele bouw- en infrasector) overwegend aanwezig. Al enkele jaren zetten wij stappen in de transformatie naar een lerende organisatie. Dat doen we door middel van toepassing van de LEAN-methodieken, waarbij we de collega’s binnen en buiten betrekken bij deze manier van werken. Bijvoorbeeld om het veiligheidsbewustzijn te verhogen, maar ook om een aantrekkelijke werkgever te zijn voor de nieuwe generatie collega’s die vraagt om een ander type leiderschap en cultuur.

Floor ACT heeft ons geholpen in dit transformatieproces. Zij hebben onze leidinggevenden inzicht gegeven in hun handelen, geleerd hoe zij het goede gesprek kunnen voeren en hoe ze op een coachende wijze leiding kunnen geven. Mede door de op maat ontwikkelde trainingen, de persoonlijke benadering en de goede verbinding met de werkpraktijk hebben we samen met Floor ACT grote stappen gezet naar een lerende organisatie. We kloppen bij hen aan voor trainingen, maar ook voor individuele en teamcoaching. Ze kennen ons bedrijf, onze cultuur en onze mensen en zijn daarmee een verlengstuk geworden van onze organisatieontwikkeling.

Bij Floor ACT moet je zijn als je een duurzame ontwikkeling wilt bereiken van je medewerkers en je onderneming. Je gaat met Floor ACT een traject aan waarbij ze een stukje worden van je bedrijf en dat zorgt ervoor dat je werkelijk effect hebt van de training of coaching. Je haalt professionaliteit in huis maar je moet wel bereid zijn daar ook zelf in te willen investeren. Als dat zo is, dan maak je door te kiezen voor Floor ACT nooit een verkeerde keus!

 

"We zijn klaar voor een volgende fase van onstuimige groei"

"Ze begrijpt de klant, is kritisch en stelt de juiste vragen"

Interesse?

Schrijf je hier in voor ons bestand