Floor Hilgers

Ik geloof in de kracht van het goede gesprek, aan de vergadertafel én aan de keukentafel. Offline en online. Daar draag ik graag aan bij. Ik zie het als mijn taak om een setting te creëren waarin mensen zich eerlijk durven uit te spreken en help van daaruit om patronen te ontrafelen, keuzes te maken, en vanuit meer plezier en (zelf)vertrouwen aan het werk te gaan. Dat doe ik met individuen, teams en op organisatieniveau. Wat mij daarbij drijft? Mijn nieuwsgierigheid, mijn liefde voor mensen en de wil om te doorgronden wat er werkelijk nodig is.

Ik heb Bedrijfscommunicatie aan de universiteit in Utrecht gestudeerd. De eerste tien jaar heb ik als consultant en trainer bij adviesbureaus gewerkt, waaronder Bureau Zuidema. Vanaf 2005 ben ik gestart als zelfstandige. In mijn hele werkend leven ben ik zelf ook blijven leren en ontwikkelen. Ik heb diverse coachopleidingen gedaan en me aanvullend geschoold in mindfulness, systeemtheorie/systemisch werken, emotionele intelligentie, voice dialogue en transactionele analyse (TA). De meest recente opleiding: Vat van Zelfwaardering bij dr. Gertjan van Zessen.

En wie ben ik dan privé? Ik heb samen met Jan vier kinderen. Zij zijn inmiddels de deur uit, maar nog regelmatig aan onze grote keukentafel te vinden, inclusief aanhang en kleinkinderen. Ik geniet van saxofoon spelen in een band, tennissen, klussen en buiten in de natuur zijn. Ik ben doorgaans een heel gelukkig mens.

Interesse?

Schrijf je hier in voor ons bestand