Een feestje om mee samen te mogen werken

 
Judith Schoenmaeckers, CEO TopMondzorg (voormalig directeur bij Randstad, Mediq en Pepperminds)

Ik heb al bij diverse organisaties met Floor mogen werken op het gebied van leiderschapsontwikkeling,  teamontwikkeling, groepscoaching en 1-1 coaching.

Ze is verbindend, geïnteresseerd in de mens en in de organisatie waar ze voor werkt, weloverwogen, ze heeft goed gevoel voor organisatiesensitiviteit. Hierdoor zorgt ze te allen tijde ervoor dat wat zij doet met teams en mensen ook daadwerkelijk verankerd wordt in de organisatie en kwaliteit staat altijd voorop. In trajecten is ze open, toegankelijk maar ook recht door zee en met het hart op haar tong. Ze laat geen zaken onuitgesproken en is in staat om zaken die spelen in een organisatie altijd met respect voor de mens en teams bespreekbaar te maken. Daarnaast is zij zeer zorgvuldig in haar feedback en maakt ze altijd weer de verbinding tussen haar werk en de organisatie. En als laatste is Floor zeer wendbaar als het traject dat van haar vraagt. Zij draait niet een standaard programma af maar kijkt tijdens het traject wat nodig is en kan daar, zelfs in het moment, zich aan aanpassen.

Zelf heb ik ervaren dat hoe groter de rol is die Floor heeft binnen de organisatie, des te meer zij in haar kracht zit. Zij is dan in staat om alle ervaringen op verschillende vlakken bij elkaar te brengen en dan echt als een partner je te kunnen adviseren over trajecten tav leiderschapsontwikkeling van teams en individu’s.

Floor is een absolute professional, ze is verbindend, eerlijk en toegankelijk voor iedereen in een organisatie. Kortom, Floor is een feestje om mee samen te mogen werken.

 

"Betrouwbare opdrachtgever en waardevolle collega"

"Ik sta meer op mijn eigen 'levenspodium'"

Interesse?

Schrijf je hier in voor ons bestand