Floor Advies Coaching Training B.V.
Over Floor Hilgers Visie
Advies Coaching
Training Assignments
Netwerk Contact

Over Floor Hilgers

Focus op Resultaat,
Ruimte voor Ontwikkeling

Met deze slogan ben ik in 2005 mijn eigen bureau FLOOR Advies Coaching Training gestart. Mijn ambitie is leidinggevenden en teams in organisaties te ondersteunen bij het halen van werkresultaten en hun ontwikkeling te faciliteren, zowel professioneel als persoonlijk. Want resultaat en ontwikkeling gaan voor mij hand in hand.

Opdrachtgevers schakelen me in omdat ik objectief kan kijken en snel en scherp kan analyseren. Ik maak makkelijk contact en voel aan wat mensen beweegt. Mijn stijl typeert men als 'soms sturend, vaak ondersteunend; altijd persoonlijk en betrokken, daadkrachtig en energiek'.

Na mijn studie Communicatiekunde aan de Universiteit Utrecht ben ik 12 jaar aan het werk geweest bij verschillende adviesbureaus. Ik was verantwoordelijk voor de uitvoering van ontwikkel- en verandertrajecten, en ook voor de acquisitie van opdrachten. Vaak fungeerde ik als de brug tussen trainers/adviseurs en opdrachtgevers. De stap naar het zelfstandig ondernemerschap heeft me gestimuleerd om nog meer vanuit mijn eigen waarden en overtuigingen te werken. In nauwe samenwerking met andere professionals die dezelfde waarden delen en waarvan ik blijf leren.

In mijn werk voelt het als voordeel dat ik een gezin heb met vier kinderen. Toegegeven, het is soms hard werken en goed plannen. Maar de winst van jezelf kunnen relativeren en genieten van het gezin is groot.

Floor Advies Coaching Training B.V.